Verkoopadvies

Het verkopen van uw woning is een grote stap en altijd een emotionele ervaring. Tevens is het voor u een belangrijke zakelijke transactie. De combinatie van deze elementen staat bij ons voorop. Wij nemen alle tijd en hebben alle aandacht voor u als onze klant. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste handtekening begeleiden wij u op een plezierige, persoonlijke en vakkundige wijze.

Bij het bepalen van de verkoopstrategie van uw woning betrekken wij alle aspecten en spreken deze uitvoerig met u door. De juiste presentatie tezamen met een realistische vraagprijs zijn daarbij van cruciaal belang. U wilt immers de juiste belangstellenden bereiken. Panne van Soest kent de regionale markt zeer goed door haar dertig jaar ervaring. Wij staan u met raad en daad terzijde tijdens het gehele verkooptraject. Dat geeft u een gerust gevoel. Wij hebben kennis van alle juridische, bouwkundige en milieutechnische zaken omtrent uw woning en kunnen u hierbij adviseren. Meer weten over onze werkwijze en de waarde van uw huis? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van een NVM-makelaar? Dan verwijzen wij u graag naar de website van de NVM. https://www.nvm.nl