Rijnvaert Oegstgeest

Excellent wonen aan het vaarwater van de Oude Rijn in Oegstgeest
 

Vrijheid, complete rust en alles heerlijk nieuw. Wonen in Rijnvaert Oegstgeest is een ultieme beleving. Het waterrijke nieuwbouwplan in Oegstgeest omvat vrijstaande villa’s en schitterende twee-onder-een-kapwoningen. De architectuur is geïnspireerd op de mooie Oranjewijk in Oegstgeest. Het resultaat is een tijdloos ontwerp met veel aantrekkelijke details. De ver overstekende witte dakranden, klassieke raamverdeling met bovenlicht, bijzondere detaillering in het metselwerk en heldere kleurstelling geven het geheel een aantrekkelijk voorkomen. Alle huizen staan op een riante kavel aan het water van de Oude Rijn.
 

De hoogwaardige villawijk wordt straks dooraderd door brede, doorvaarbare watergangen. Hierdoor staat u vanaf uw tuin altijd in directe verbinding met de Oude Rijn. De natuurvriendelijke oevers langs de Valkenburgerweg zorgen ervoor dat zowel in ecologisch als visueel opzicht een aantrekkelijk groen geheel ontstaat.

Fase 3
 

In Rijnvaert komen uitsluitend vrijstaande villa’s en statige twee-onder-een-kapwoningen. In het totaal komen er 50 woningen in Rijnvaert Oegstgeest. Het plan wordt gefaseerd verkocht en gebouwd.
 

De derde fase bestaat uit 4 vrijstaande villa’s en 12 twee-onder-een-kapwoningen met vrijwel allemaal een tuin aan het water en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen worden luxe afgewerkt met sanitair en een complete keuken met inbouwapparatuur. Natuurlijk krijgt u alle vrijheid om deze naar eigen idee en inzicht aan te passen.
 

Begint het beeld van de nieuwe villawijk zich al te vormen? Maak kennis met de schitterende locatie en lees meer over het woningaanbod van fase 3. Laat u zich verleiden en woont u straks op één van de mooiste plekjes van Oegstgeest?